За нас


Ди Ай Ди – Билдинг с 24 годишен опит в строителството у нас, с квалифициран технически персонал и добре обучени строителни работници. Фирмата е открита към технологичните иновации в областта на строителството и има изградена структура, складова база, транспортни средства и механизация.

Ди Ай Ди – Билдинг се занимава предимно със сухо строителство, строителни изолации и довършителни работи. Изпълнява стенни и таванни облицовки върху конструкция от метални щендери, предстенни облицовки, преградни стени, окачени тавани и апликации от гипсокартон в мокри и сухи помещения.

Външна и вътрешна изолация на сгради с минерална вата, EPS, XPS, завършващи мазилки. Машинно полагане на варо-циментови и гипсо-варови мазилки с висококачествени машини.

През 2007 година Ди Ай Ди – Билдинг сключва договор за дистрибуция с австрийската фирма „Рьофикс” и става един от най-големите дистрибутори на тази марка за България, и единствения за североизточна България.

Ди Ай Ди – Билдинг разполага със складова база в гр.Шумен,  като предлага пълна гама от материали на стройтелни фирми и крайни клиенти в строителния бранш.

За улеснение на нашите клиенти склада поддържа големи количества продукти в следните категории: зидарски хоросани, бетони, хастарни мазилки, завършващи мазилки, саниране / реновиране/ еко продукти, топлоизолационни системи, строителни бои, системи за полагане на замазки, и системи за полагане на керамични плочки.

Склада разполага с оцветяващ център, който е оборудван най-новите и модерни машини, както и с каталог с най 5000 цвята във всички цветови гами.
proekt