Ден на майстора с продуктите на RÖFIX


Ден на майстора с продуктите на RÖFIX организира шуменската фирма ДИ АЙ ДИ Билдинг
Ден на майстора с продуктите на RÖFIX организира шуменската фирма ДИ АЙ ДИ Билдинг
Ден на майстора с презентации на топлоизолационните системи и на декоративните мазилки от австрийската компания RÖFIX организира шуменската фирма ДИ АЙ ДИ Билдинг. Събитието ще се състои в строителната борса на бул. „Ришки проход“ 209 А, на 10 юни и ще бъде с начален час 13 ч.

Специалистите от RÖFIX ще направят демонстрация на технологията на полагане на топлоизолационни системи и технологията на полагане на мазилка.

ДИ АЙ ДИ Билдинг кани на събитието строителни фирми и бригади, както и всеки, който желае да се запознае на място с висококачествените продукти на автсрийската компания. Само по време на демонстрациите, всички продукти на RÖFIX ще се предлагат с големи отстъпки. На специално организирания ден ще присъства и регионалният директор на RÖFIX Даниел Трънков.

ДИ АЙ ДИ Билдинг е единственият дистрибутор на австрийската марка RÖFIX за Североизточна България, който изцяло се е доверил на качеството на нейните продукти. В строителната борса на шуменската фирма можете да намерите над 100 артикула в 10 категории: зидарски хоросани; бетон; градинско и ландшафтно строителство; хастарни мазилки; завършващи мазилки; саниране/реставрация/екологични продукти; топлоизолационни системи; строителни бои; замазки-системи за полагане; системи за полагане на керамични плочи.

„Изделията на австрийската компания са с високо качество, тествани и усъвършенствани с годините. Те са екологично съобразни и се предлагат в широк асортимент за всички клиенти. Освен това компанията има специално разработена серия от екологично чисти материали, които са предназначени за хора, страдащи от алергии и астма. Очакваме и строителните фирми, а и гражданите, които предпочитат да ремонтират своя дом сами, да се запознаят в детайли с продуктите на RÖFIX – компания със 128-годишна история“, каза търговският представител на RÖFIX за Североизточна България Чавдар Георгиев.

Денят на майстора ще започне от 13 ч. на 10 юни /петък/ в строителната борса на фирма ДИ АЙ ДИ Билдинг. Адресът е „Ришки проход“ 209 А /крайезерен път/. Заповядайте!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *